Då har jag varit i Ullared, och jag är imponerad, så jag hoppas det blir en resa till dit i sommar. Men då vill jag ha stuga eller hotell en natt, så man kan prova och fundera på alla köp innan man åker hem. Jag köpte kläder till oss alla tre och lite leksaker till Xander, och jag tror vi blev nöjda med det jag fick med mig hem allihop!


T-shirt och shorts till sambon för 140:-, då är det kul att shoppa! Det fanns jättefina skinnjackor till honom oxå, men det är svårt att köpa utan att han provat så han får faktiskt följa med nästa gång :)


Xander brukar sitta och kolla filmer på Youtube där dom grejar med leklera, så han blev mest nöjd över setet med Play-doh :)


Va inom Ica innan jag åkte hem från jobbet nu ikväll, känns som mina köp passade bra ihop? Nu är det dax att ta tag i träningen!

Fick ett par supersnygga skor av sambon igår!

/Louise


I onsdags kväll vaknade Xander med feber, så han missade tyvärr pirat-temat på dagis som han hade väntat på, men vi byggde ett piratskepp hemma ist. Det blev inte så snyggt, men piraten va nöjd :) I fredags va det sambons tur att vabba, men då va Xander piggare igen så dom hade grejat och skruvat, pappa-son-dag! 


Igår kväll kollade jag på Eurovision, jättekul att Sverige vann men klockan blev ju över ett innan jag kom i säng, då låg redan Xander och sambon i sängen och sov. Xander började klaga för ont i örat när jag kom upp, klockan två blev han ledsen och började gråta så då fick vi gå ner igen. Vi bäddade i ordning på soffan, efter alvedon, nässpray, plåster på örat, mössa och mys i mammas knä somnade han till slut. Sambon kom ner en timme efter oss, då åkte han på larm, så klockan fem somnade jag och klockan åtta tyckte Xander vi skulle vakna igen :)


Men på förmiddagen gick vi en promenad till Konsum och sen till mamma och hälsade på, så där har vi blivit bortskämda med middag och vila idag :)


Igår hade vi besök av pappa och Pia, och min syster Veronica och hennes två yngsta barn, jättekul då det inte är så ofta vi ses!


Jag köpte en ring för presentkortet jag fick av mina arbetskamrater, Edblads såklart och jag är nöjd!

Nu har jag läst igenom Ullareds blogg, klockan 04.00 åker vi dit, hoppas det finns massa snygga kläder och bra saker att shoppa!

/Louise
Igår va det min födelsedag, så nu är jag 30 år och mycket nöjd med presenterna jag fått!



Jag fick en supersnygg väska från Guess av sambon, och halsbandet från Edblads som hör ihop med mitt armband av Xander :)


Presentkort hos SJ Reinholdson av arbetskompisarna, så då ska jag köpa en ring från Edblads oxå :)


Sen fick jag pengar från Pappa och Pia, moster med familj, mamma och mormor, så då blir det en resa till Spanien!


Idag har jag och Xander varit i Arvika och fixat oss pass, pojken har växt, 100 cm lång är han nu. Sen åkte vi till leksaksbutiken i Eda, Xander köpte sig en pirathatt och kikare för imorgon är det pirat-tema på dagis :)

Nu sitter jag och kollar på Ullared på tv:n, på måndag ska jag dit med Beate och några kompisar till henne, så då ska vi shoppa! Jag har bara varit där en gång förut, då gick vi igenom på en timme och jag va inte alls imponerad! Men då hade vi kört till Malmö och köpt min bil först, och jag va gravid, så jag hoppas det va för att jag va trött och sliten :)

/Louise 
Idag känns det att det är måndag, oavsett om jag jobbat helgen eller inte, så är det alltid lika gott att komma hem efter jobbet på en måndag. Jag nattade Xander redan klockan 18 när sambon åkte på måndagsmöte på brandstation, så då passade jag på att diska, dammsuga, tvätta, plocka ihop och sy, lite egentid för mig själv :)


I fredags hade vi besök av Henrik och grillade, helt perfekt med vänner som man kan prata och umgås med som ingenting, även om det är flera månader sen vi sågs. Och han blev även en favorit för Xander :)


Jag har beställt lite kläder från Villervalla till Xander, så nu får han leka i snygga och bekväma kläder i sommar 🌞


Xander vaknade och kom ner igen nu klockan 21, han hade ont i magen och skulle bajsa. Så nu sitter vi här i soffan och myser, eller han har bäddat ner sig och sambon är på larm, så jag sitter här och bloggar. Bara sambon kommit hem eller Xander somnat så ska jag ta en dusch, sen blir det natten på mig oxå!

Vi planerar en resa till Torrevieja i Spanien i slutet av augusti, någon som vill med?

Natta!
/Louise
Igår va ju Xander med pappa på konfirmation, kyrkan, god mat, mycket tårta och massa spring, så det va en trött pojk som kom hem. Jag lyckades få ett kort på dom innan dom åkte, min snygga sambo och min älskade unge! Xander hade somnat i bilen på vägen hem, så han gick direkt in till soffan och fortsatte sova där, då passade jag på att bädda ner mig bredvid honom och mysa lite. Jag hade tänkt sova lite eftersom jag skulle jobba i natt, men det gick inte så nu ska det bli gott att lägga sig! Det låg tre trötta pojkar och sov på soffan, sambon, Xander och katten, så jag får sängen helt för mig själv :) Jag har så svårt att lägga mig och sova på dagen när det är fint väder, så jobba natt är inget för mig, men en natt nån gång ibland är ok. När jag vaknar hoppas jag det är varmt ute och solen fortfarande lyser, då blir det grillat ikväll :) 
Men först kanske börja måla om här hemma, och fixa lite i trädgården?

Go'natt!
/Louise
Imorgon ska sambon och Xander på konfirmation, så idag har jag och Xander varit i Arvika och shoppat lite nya kläder till han, han tyckte väl inte det va lika kul som sin mamma!


Då sambon är från Norge (där firande och högtider oftast är större än här i Sverige) så är det kostym eller väst och finbyxor när han ska på nått sånt, så vi hade ju egentligen tänkt köpa det till Xander oxå. Men det hittade jag inte, så det blev skjorta, skor och en mössa istället :)


Nu är det inte länge kvar till min födelsedag, 19 maj fyller jag 30 år, så nu väntar både jag och Xander på att få mormors tårta :) 
I födelsedagspresent önskar jag bidrag till en resa till Spanien, en Samsung galaxy S6 edge, nya ögonbryn eller en ring av Lars Wallin, men då det är väldigt dyra presenter så önskar jag mig presentkort på Salong färg och form i Arvika, eller SJ Reinholdson i Årjäng oxå :) Och skor eller blommor till trädgården!

Nu har jag precis kommit hem efter en kväll på jobbet, imorgon jobbar jag natt, sen är jag ledig fredag, lördag och söndag :)

/Louise
Tisdag och onsdag va jag ledig, i tisdags gjorde vi inget speciellt men på onsdag började vi dagen med frukost framför tv:n, sen åkte vi till Maria och lekte i lekparken där :)
Torsdag började jag jobba igen, så nu har jag jobbat 4 av 8 dagar och till helgen är jag ledig fredag, lördag och söndag, då hoppas jag på sol och fint väder 🌞

Jag är inne i en period så jag sover väldigt oroligt på nätterna, drömmer mycket, vaknar lätt och är uppe tidigt på morgonen, så då känner jag mig trött och orkeslös på dagarna och det mesta känns hopplöst! Men ibland kommer Xander på att han vill mysa lite med sin mamma på dagen, då får jag lite energi igen 💜 Så nu måste jag ta tag i mig själv, börja äta lite bättre, röra på mig och sova mer! Jag vill köpa halvårskort på badhuset i Arvika så jag kan börja simma igen och träna, men jag förstår inte hur folk har tid till allt? Min dag går åt till att jobba, plocka ihop hemma och umgås med Xander, sen är det dax att sova igen. Men ändå är det saker överallt hemma och påbörjade "renoveringar" som aldrig blir färdiga, oftare och oftare önskar jag att jag bodde i lägenhet i en stad. Men ändå trivs jag ju jättebra med att bo i Koppom och vill att Xander ska växa upp här, och jag tycker det är väldigt skönt att ha eget hus med gräsmatta, men jag saknar närheten att slippa ta bilen till allt. Självklart har sambon Xander så jag kan hitta på saker, men han jobbar ju på dagen och jag jobbar många kvällar och helger, så när inte jag jobbar vill ju han hitta på saker själv oxå. Jag känner mest att jag inte vet hur vi ska få ihop allt, men snart har vi semester och då får vi fyra veckor hemma med massa tid :) Så då ska vi leka, bada, sola och njuta av att va lediga 🌞

Nu har jag solat och bloggat, 30 minuter går fort så nu är det dax att jobba igen, klockan 20.45 stämplar jag ut och tar natten! 

/Louise

Igår va sista dagen för ombesiktning på bilen, och sambon är inte så snabb när det ska fixas saker med min bil, så han har ju självklart inte varit inne med den. Körförbud idag, så då bokade jag och Xander tid och åkte in med den, och nu går den ett år till :)

Vi passade på att åka förbi Töcksfors och klippa Xander när vi ändå skulle till Årjäng, han blev så nöjd och stolt, mammas stora pojk! Regn, grått och trist ute, så vi har lekt och myst inne resten av dagen. Jag är ledig imorgon oxå, så vi hoppas på solen tittar fram då istället 🌞 Nu ska jag lägga mig i badet och läsa träningsmagasin, hoppas på att få lite motivation att komma igång att träna!

/Louise

Tänkte jag skulle börja blogga igen, för ibland känns allt så mycket bättre när man kan skriva om allt man tycker och tänker!
Efter en dag med en trotsig och arg son, en  "gubbgrinig" sambo och en kväll på jobbet så har jag nu bäddat ner mig i sängen, bredvid min lilla "sinnatagg", han såg ut precis som statyn i Oslo när han stod och trampa och skrek i soffan innan jag skulle åka till jobbet. Han skulle va hos mormor när jag jobbade för sambon har jour, så vi fick väcka honom när han sov middag och det va därför han blev så arg oxå, han skulle ju inte till mormor han skulle va hemma! Och just då fick jag så dåligt samvete att han skulle behöva åka bort fast det är helg, så jag önskar jag hade 8-15 jobb måndag-fredag. Det är så tråkigt att känna så då jag trivs superbra med mitt jobb, men jag funderar på om jag ska lyckas få ihop ett schema med bara "delade turer", då får vi mer tid hemma ihop och förhoppningsvis behöver vi mindre barnvakt... Hmm?
Jag tycker faktiskt det är otroligt jobbigt när han blir så arg, för han blir så arg så han inte har kontroll på va han gör! Han river, slåss, hoppar, studsar och ramlar, så nu ser det ut som jag bråkat med katten då jag fick två små rivmärken i ansiktet :) Men självklart förstår jag ju att det är ännu jobbigare för honom, tänk att ha en mamma som inte förstår va man vill? 

Jag tänkte jag och Xander skulle åka bort en dag, kanske sova på hotell och bara mysa och umgås, någon som har tips på nått bra? Jag har funderat på en natt i Örebro, eller bara en dagstur till Mariebergsskogen i Karlstad, för där tycker jag själv det är så mysigt att gå :) 

Nej nu är det dax att sova, hoppas det känns bättre när jag vaknar imorgon, go'natt!

/Louise