Fredag 29 augusti 2014

Sambon är på semester i Spanien med sitt jobb, sol, 30+, 26+ i vattnet och helt säkert massa öl och drinkar, varför jobbar inte jag där? Jag jobbar helgen, så i natt sover jag och Xander hos mamma, just nu ligger jag nerbäddad i hennes säng med Xander snarkandes bredvid mig. I lördags vaknade han med feber och ont i "munnen", tempen steg till 40+ under dagen och han ville bara sova. Men med ipren så gick febern ner till 39-39,5, så då va han lika glad och busig som vanligt, men han klagade fortfarande för ont i "munnen". I tisdags åkte vi t vårdcentralen, halsfluss och penicillin i tio dagar! Idag va första dagen han va på dagis denna veckan, och jag har jobbat 7-16, så ikväll va d gott att bli bortskämda med middag hos  mamma, fläsklägg med potatis och vit sås, gott!


När Xander varit duktig hos doktorn så fick han nya skor av sin pappa, han är så stolt över sina nya "springskor", och jag köpte självklart en matchande tröja!



Jag vann en reflexväst från Vossatassar i en tävling på Instagram, så nu kommer min son synas snyggt i höstmörkret!
Men han va inte lika nöjd som sin mamma över d :)


Igår började jag klippa gräset hemma, långt och blött, så då kände jag mig duktig, och genomsvett! Och imorgon tänkte jag försöka hinna klippa resten :)

Nu ska jag sova, så jag orkar upp när klockan ringer 05.15, då är d dax att jobba igen! 

//Louise
Tisdag 19 augusti 2014

Dåligt med uppdatering nu igen!
Semestern är slut, jag och sambon jobbar och Xander har börjat på dagis, så allt är precis som vanligt :)

Jag orkar inte skriva nått speciellt nu, men jag tänkte lägga in lite bilder från när vi va på hytta under semestern. Vi åkte söndag förmiddag och kom hem natt till fredag, så vi hade några underbara dagar där :) 

D började bli kallt på nätterna där uppe, men på dagen hade vi sol och varmt nästan alla dagar! D finns inte vatten och el i hytta, så sambon duschade hos sin mamma, men jag och Xander badade i sjön nästan varje dag :) En dagen va vi och kollade när kossorna skulle mjölkas, mycket spännande tyckte Xander! Promenader, läsa böcker, spela kort, värmeljus, plocka pinnar och kottar, bli bjudna på mat hos svärmor/farmor, ja vi hade semester :)




























Förra året fick Xander en skaloverall från Reflex av sin farmor, den va vi supernöjda med, så då köpte vi med en hem nu oxå :)

Jag hade med mig digitalkameran oxå, men jag har inte fått in dom på datorn än, så dom kommer nån annan dag!

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen igen, men nu är dax att sova, alarmet ringer 05.15...

Go'natt!
//Louise