Torsdag 31 Oktober 2013
 
 
Igår när sambon kom hem från jobbet, så åkte vi t Ch-berg och gick ett varv på centret. D är inte ofta han kommer med såna idéer! Oxå fick jag en supergo' parfym, så nu är jag en glad tjej :)
 
Xander åt på McDonald's för första gången, och han tyckte d va helt ok :)
 
För några dagar sen plockade jag fram symaskinen igen, så nu har jag sytt en en napphållare och ett nyckelband i reflex, och en mössa t Xander! I fredags va vi på den nyöppnade handelsparken i Ch-berg, och när vi kom hem, va hans Villervalla-mössa borta!? Tråkigt!
Så nästa gång jag ska t Karlstad, ska jag på Pricken och köpa ny mössa :)
 
I lördags va jag och Xander i Ch-berg igen, vi va med mamma på shoppingtur. D är inte ofta vi hittar på nått sånt, så d va jättekul :) Butikerna Dollarstore och Delicato Outlet passade mig!
 
När Xander badade med pappa igår kväll, så passade jag på att rengöra barnvagnen lite, och "styla" den med reflexer och cykellampor. Jag tycker d är så otrevligt att gå på "stora" vägen nu när d blir mörkt så fort, d känns som ingen ser oss! Jag har funderat på att sy en reflexväst t liten, och ett regnskydd med massa reflexer t vagnen, men hur? Jag har försökt att leta efter nånstans att köpa d på nätet, men jag hittar bara västar från 3 år och uppåt, och jag hittar inget bra regnskydd heller! Så är d någon som har ett bra tips?
 
Jag och sambon kollade på en superbra film en kväll,
Man on fire, d är länge sen jag sett en så bra film!
 
Idag har jag jobbat 7-16, men mellan 13-16 va jag på hygienutb, mycket intressant!
När jag kom hem hämtade jag Xander på dagis, han är nästan alltid glad och nöjd på dagis, och dagen har alltid varit bra när vi frågar personalen. D känns mycket bra för mamma och pappa!
 
Sambon är i Norge och jobbar nu (d är för samma företag som han jobbar för här), så han handlade med lite mat hem en dag. Så nu blir d Grandiosa t kvällsmat och Bonde söker fru på Tv4 Play, jag hoppas på fint väder imorgon, för idag har d varit grått och trist!
 
 
 
 
 
 
Tisdag 22 Oktober 2013
 
Dåligt med uppdatering här nu!
 
I måndags för en vecka sen va jag på Arvika sjukhus, jag gjorde gallblåseoperationen som jag väntat på. Allt gick väldigt smidigt, och jag tycker uppvaket i Arvika va bättre än Karlstad!
Jag fick komma hem samma kväll, men inte lyfta Xander på fem dagar, så jag blev sjukskriven veckan ut. I onsdags va Xander förkyld och tät i bröstet, så då kändes d konstigt att sambon behövde stanna hemma med vab, när jag ändå va hemma?! Oxå va jag och tog cellprov för några veckor sen, och d provet visade bra, så nu behöver jag bara på kontroll vartannat år!
Så nu känns allt jättebra igen :)
 
I söndags kväll började jag och sambon känna oss slöa och "hängiga", igår vaknade vi med feber. Sambon åkte t jobbet (han och en arbetskompis är i Norge och jobbar nu), men dom fick åka hem på fm när sambon började spy, usch för magsjukan! Jag kände lite av den igår kväll, men idag har jag mest vilat och sovit hela dagen, så nu känns allt bra igen! Xander har varit jättesnäll när mamma och pappa varit sjuka, och d verkar som han klarat sig :)
 
Min mamma ligger oxå i magsjukan, och hon bor hos mormor denna veckan för dom renoverar hemma hos henne. När jag och Xander va på Konsum förut, så köpte vi med lite saker t henne och hälsade på en snabbis. Xander hade fullt upp med att titta på alla gammelmormors grejer, men han hann med att äta smörgås och se på barn-tv oxå innan vi åkte hem :)
 
I torsdagskväll hade vi besök av min pappa!
Xander hade varit på dagis hela dagen och va nyvaken när han kom, så han va lite blyg först.
Men efter en stund hade han visat morfar alla sina leksaker! Och han satt i knät några ggr innan han åkte hem oxå, d känns som han känner igen honom även fast d är länge mellan vi träffas :)
 
Och i lördagskväll va Beate, Kenneth och Sofie här på besök, d va väldigt länge sen dom va här,
så d va så kul att dom kom och stannade några timmar :) Sofie är så söt och go', hon börjar bli stor nu! Xander börjar bli mer intresserad av sin kusin oxå, hon fick två pussar iaf!
 
Oxå va Jannike inom med sin nya kompis Timo :)
 
Igår fick vi dagiskorten, och jag är imponerad av va fint gruppkortet är,
så duktiga att lyckas så bra med så många små barn :)
 
 
Nu ska jag fixa mig varma smörgåsar t kvällsmat, innan jag ska bädda ner mig i sängen!
Imorgon är d dax för jobb och dagis igen, och vi hoppas på fint väder
så jag och Xander kan va ute och leka lite på em, lr ta en kvällspromenad!
 
 
Torsdag 3 Oktober 2013
 
Klockan 11.30 började vi dagen här i huset igår!
Vi gick ju upp 07.00, men då bäddade vi ner oss på soffan ist,
och zappade mellan Nyhetsmorgon och barnakanalen.
Sambon somnade, jag och Xander fixade frukost framför tv:n, mysmorgon!
 
Igår em gick jag och Xander en promenad i d fina höstvädret :)
Men d börjar bli kallt, så nästa promenad ska vi ha med tjocka vantar och "raggsocker"!
 
Liten vakande sent igår kväll, ledsen och gnällig, typiskt som han är när d är jobbigt med tänder och magen. Han gapade och pekade, men ville inte ha mat lr nått att drick, inte ens majskrokar! Men när han fick springa runt utan blöja blev han glad igen, sen somnade han gott hos pappa :)
När jag kom hem från jobbet idag, så såg jag att han fått blåsor i munnen, och att d börjar komma på händer och fötter. Så jag misstänker att liten fått sin första "dagis-sjukdom"!
Vi va på Konsum och köpte yoghurt, kräm och "fruktpåsar",
sen har vi bara varit hemma och umgåtts, leka och mysa är kul :)
 
Nu har jag har fixat och förberett för sen middag, diskat och plockat ihop lite,
oxå eldar jag i kamin och väntar på att sambon ska komma hem!
Jag städade nere igår, så jag hade tänkt fortsätta med hallen och sovrummet idag. D ville inte Xander, och nu sitter jag här och bloggar ist, så då får jag fixa d imorgon när sambon är hemma :)