Lördag 30 Juni 2012
 
Idag har jag haft några mycket trevliga timmar i Ed hos Sandrah, Roger och lilla Timo, jag har ju inte träffat dom sen i december...
Så d va superkul att ses igen :)
 
Jag och Sandrah va på en liten shoppingrunda :)
D va loppmarknad på torget, så där fyndade jag en vattenflaska från Tupperware och en ängel. Oxå va vi på Karlssons (som hade mycket större utbud än i Töcksfors), där köpte jag en ny leksak t Lexie och giraffen köpte jag på en "alltmöjligt"-butik som vi va på :)
 
 
Lilla Timo va inte så liten längre, men otroligt lik sin pappa :)
 
Oxå fick jag lunch innan jag åkte hem, pannkakor... Mums!
 
Nu ska jag åka och hämta pizza, sen ska jag mysa ner mig i soffan med täcket, smaska pizza och hoppas d går nått bra på tv:n!
 
Torsdag 28 Juni 2012
 
Igår va jag ju hos Handkraft (tryck på namnet för att komma t hemsidan) och blev fin om fötterna, jag är kittlig och tycker inte om när någon tar i mina fötter men d gick bra ändå, och jag blev mycket nöjd :)
Jättefina och mysiga lokaler, hon erbjuder även massage, floating, mm, så jag funderar på att testa floating, eftersom jag tycker om d mesta som har med vatten att göra så borde d ju passa mig :)
 
När jag ändå va i Årjäng passade jag på att köpa mer tyg, så nu har jag sytt påsar t mina vetekuddar, lite snett här och där...
Men jag tycker d blev ganska bra ändå :)
 
Idag sov jag t klockan 11.30?!
Så idag har jag inte gjort så mycket, sydde färdigt vetekuddarna, lagade middag (hemgjorda köttbullar, färskpotatis och sås, så nu har jag ätit årets första färskpotatis!), plockade ihop lite i köket och sen slappade jag och vovvarna i solen på verandan... Gott!
 
Nu ska jag gå ut med vovvarna och titta t mitt jordgubbsland, sen ska jag bädda ner mig i sängen!
 
Onsdag 27 Juni 2012
 
Jag har bara varit uppe en gång i natt, sol och blå himmel ute och jag vaknade av att Lexie försökte dela kudde med mig :)
Så idag kände jag mig utvilad och på bra humör redan när jag vaknade!
 
Pannkakor med färska jordgubbar t frukost... Mums!
 
Igår provade vi nya selen på kvällspromenaden, lite stor (men då har hon att växa i), men annars passade den fint :)
 
Och titta va jag hittade i diket... Längtar!
 
Jag sydde även två vetekuddar t igår, lite smalare och längre så dom passar bättre att ha runt nacken. Den första jag sydde blev lite tung och klumpig, så jag tror jag ska sy om den lite, för dom jag sydde igår kändes mycket skönare! Men jag hade bara tyg kvar t en påse, så jag måste köpte lite mer innan dom är helt färdiga :)
 
Nu ska jag fixa i ordning mig, och ta bort nagellacket på tårna, så är jag redo för att åka och bli fin om fötterna sen!
 
Måndag 25 Juni 2012

Idag har jag inte alls känt mig på humör, inte igår heller!
Trött, sliten, lättirriterad och orkeslös...
Och idag vaknade jag med att jag kände mig stel och obekväm i nacken/axlarna, och d har hängt i hela dagen, känns som jag skulle vilja ha en krage runt halsen som håller upp huvudet...
Alltså, d är dumt att sova på soffan!
 
Nu har jag sytt min första vetekudde, sydde den av en kökshandduk...
 
...och så här blev den färdig med påsen :)
 
Söndag + regn = Tråkig dag!
Så igår kväll lyxade vi t d med kinamat och filmen Nobels Testamente :)
 
Idag började jag dagen med att åka t Arvika, hade tid på vc 09.00.
Så då passade jag på att åka t Granngården och handla lite hundleksaker efter d. Oxå d blev en tur inom Intersport och kolla på skor, jag skulle behöva ett par nya "joggingskor", som helst är vattentäta eftersom d inte verkar vilja sluta regna!
Nu ikväll har jag och sambon varit i Töcksfors en snabbis, hittade ett par skor på Sportshoppen som jag gillade, visst va dom snygga?
Oxå va med Lexie på Arken Zoo där och köpte en sele, sen fick hon välja sig ett ben för att hon va så duktig när hon va med inne i affären :)
 
Nu ska jag gå en kvällspromenad med vovvarna, och sen slappa lite på soffan innan jag bäddar ner mig i sängen, ska bli så gott!
Så vaknar jag nog på bättre humör imorgon :)
 
Lördag 23 Juni 2012
 
Vaknade, pigg och glad 07.45 igår på midsommarafton :)
Sover så dåligt om nätterna! Så igår natt va jag och vovven uppe och städa köket klockan 01.00, och sen bakade jag frukostfrallor, sambon och Lexie låg gott nerbäddade i sängen och snarkade ikapp :) Men i natt har jag sovit bra från 06.00-10.30, men då blev d ju lite sent innan jag kom i säng oxå. Jag hämtade min fulla mamma i natt, som varit på fest i Påterud :) Eftermiddagen/kvällen igår firade vi midsommar hos Roger och Vivian, tillsammans med Beate, Kenneth och hundarna...
D va en mycket trevlig kväll :)
 
Väntar på mat...
 
...och d blev massa god mat :)
Så mycket så dom andra tappade lusten på att dricka! Sambon fick i sig tre öl?! Va länge sen vi va så städade på midsommar :)
 
Vi blev så sugna på att spela kubb men hittade inget att låna...
Så då fixade grabbarna ihop ett i garaget :)
 
Jordgubbar med vaniljsås hör till på midsommar... Mums!
 
Idag började vi dagen med att slappa på soffan...
Frukost och nya filmen med Varg Veum... Mys!
 
Resten av dagen har vi varit i skogen och fiskat och grillat korv ibland alla knott, avslappnande och kul :) Förutom att jag inte fick någon fisk!
 
 
Torsdag 21 Juni 2012
 
Igår va d äntligen fint och varmt väder, så då passade jag och Lexie på att slappa en stund i solen hos min mamma :) D är ju lika strålande väder idag, undrar om sommarvärmen har kommit nu?
 
Idag har jag börjat sy på min vetekudde, ska bli spännande och se hur d går med d projektet? På eftermiddagen åkte jag t Årjäng och shoppade in lite midsommarmat och gick på systemet åt sambon. Sen åkte jag inom centret i Töcksfors och kollade, köpte en mascara, ögonbrynspenna, ett läppstift och en parfym för 500 kr, rea är kul :)
 
När jag kom hem igen efter min shoppingrunda så va sambon ute och grejade i trädgården, duktiga han!
D blir så fint, och snart har jag en liten gräsmatta :)
 
Nu står han vid spisen och fixar kvällsmaten och jag sitter här och trycker på datorn, jag har d bra!
Även om jag klagar mycket ibland och tycker han är fruktansvärt seg, så tycker jag han är väldigt duktig och omtänksam oxå :)
 
 
Tisdag 19 Juni 2012

Dåligt med uppdatering på slutet, men vårt internet har krånglat dom sista dagarna! Men jag har ju inte gjort så speciellt mycket heller!
Jag försöker mest förstå att jag är ledig, och att jag inte har bråttom att hinna med allt. Men d känns som jag måste hinna med att göra allt, innan jag ska jobba igen, men jag är ju ledig :)


Så här såg d ut när jag städade och möblerade om i torsdagskväll, men d blev väldigt bra när jag va färdig! D känns som vi fick så mycket större plats när vi bytta plats på matsalsbordet och soffan :)
Även om jag tråkigt nog fick göra soffan lite mindre för att den skulle få plats, d är inte alltid bra med stor soffa!


I lördags hade jag mysmorgon med sambon och vovvarna, igen :)


Lördagslunch, räkbaguette... Mums!


I söndags sov jag mest hela dagen?!
Men på kvällen va d dax för träning med Lexie igen, kul att se va fort dom lär sig, och kul med alla bra tips man får :)


Idag har jag och Lexie varit i Årjäng och köpt en säkerhetssele (t bilen) t henne, och hon brydde sig inte alls om att hon hade den på sig på vägen hem... Skönt! Oxå köpte jag mig jordgubbar, har längtat efter d i flera dagar! När vi kom hem igen försökte vi oss på att klippa klor, med en skål med korvbitar och massa tålamod så lyckades vi klippa en tass iaf :) Så nu har vi bara en tass kvar (baktassarna har hon slitit ner bra så dom behöver vi inte klippa än), men den har vi sparat t sambon...


Ringde och bokade tid för fransk pedikyr hos Handkraft (tryck på namnet för att komma t hemsidan) förut, så t veckan ska jag dit och bli fin om fötterna... D är väl sånt man ska unna sig när man är långledig?!

Diskmaskinen och tvättmaskinen är igång, tvätten är hängd och jag har dammsugit, så nu ska jag ta en dusch och fixa i ordning mig, sen funderar jag på att åka en tur t skogen med Lexie...
Längtar t kantarellerna börjar komma, d är ju så gott!


Fredag 15 Juni 2012


D känns i kroppen att jag jobbat nio dagar i rad, men nu är jag äntligen ledig :) Började dagen med mysmorgon på soffan, ihop med sambon (d händer inte för ofta!), så d va en mycket bra start på dagen! Klockan åtta kom Beate och Kenneth och lämnade lilla Rex, vovven och två valpar i huset, sen va d inte tyst här längre :) På fotot är d Lexie och hennes bror Rex när dom va ca tre månader, så små är dom inte nu :)

När dom kom tebax sen och hämtade vovvarna så åkte jag och sambon t Karlstad, kollade i lite olika affärer och va inom Ikea såklart...
Shopping är kul, men dyrt!

Igår åkte jag och hälsade på mormor efter jobbet, fick låna med mig hennes symaskin, så under helgen har jag tänkt sy gardiner. Och igår kväll började jag städa och möblera om här hemma, så jag behöver ju inte fundera på va jag ska hitta på under helgen :)

Nu ska jag fixa sen middag och fortsätta med städningen, innan jag bäddar ner mig på soffan med mitt nya täcke från Ikea, tända värmeljus och förhoppningsvis nått bra på tv:n!


Måndag 11 Juni 2011

Jag somnade några timmar på soffan när jag kom hem efter jobbet idag, d är hårt att jobba helg :) Nu är dag sex av nio gjord, och jag har nedräkning t semestern! I fredagskväll tappade jag ut en kaffe kopp över mig och golvet på jobbet, lördagsmorgon låste jag in min jobbnyckel och skåpnyckel i mitt skåp på jobbet, så då kände jag mig mycket smart! Igår kväll så började min bil krångla, så imorse fick sambon köra mig t jobbet, och min snälla mamma kom och hämtade mig när jag slutade, tur jag har dom!
Men annars har d varit en ganska bra helg :)


Jag åkte en tur t Charlottenberg i torsdags när dom hade nyöppning (dom har byggt ut och öppnat några nya butiker) på centret, många bra erbjudanden, jag köpte en huvtröja, tre trosor, två par strumpor och två tunna tröjor för 300 kr :) Kul när d är billigt!

Nu ska jag bädda ner mig på soffan, och drömma om att jag bäddat in mig i ett mjuk duntäcke. Jag har sån lust att köpa mig duntäcke och kudde, tråkigt att d ska va så dyrt! Imorgon har jag sovmorgon, d ska bli så skönt, fortfarande lika trött och sliten fast jag sov förut...
Hoppas på att vakna t sommarväder :)



Torsdag 7 Juni 2012

Idag har jag jobbat 7-12, skönt att ha hela dagen kvar när man slutat :)



Jag har massa funderingar just nu!
D är inget speciellt så, men d känns som jag har så mycket som ska göras och hinnas med! Och saker som jag vill göra :) Fixa "trädgården" är ett måste, annars tror jag vi blir instängda av ogräs! Storstäda hela huset och göra färdigt sovrummet är oxå ett måste! Byta badkar, soffa och köksbord är inget måste, men saker som jag vill :) Städa bilen invändigt (utvändigt är sambons jobb!), putsa fönster och byta gardiner, storstädning på akvariet (så kanske man ser en fisk där?), tvätta och rensa bort kläder vi inte använder, osv, osv... Planera någon minisemester, men har en sambo som är fruktansvärt dålig på att planera! Men allt ordnar sig t slut :)

Nu har jag iaf varit duktig och fixat lunch t sambon kommer hem från jobbet, fredagsgratäng (en sorts tacogratäng)... Gott! Tror jag ska åka på en shoppingrunda sen, jag har ju fått mina skattepengar idag :)

Tisdag 5 Juni 2012

Äntligen juni, så jag hoppas på att sommarvärmen kommer nu :)
Men dom sista dagarna har d ju inte varit speciellt bra väder, blåst storm och +3° på morgonen... Usch! I lördags va sambon och några kompisar på folkrace i Charlottenberg och ute festade, så d va ju synd för dom att d va så tråkigt väder. Själv va jag duktig och jobbade helgen! I lördags jobbade jag 7-13, köpte jag med mig pizza hem efter jobbet och sen hade jag och vovvarna mys på soffan resten av dagen :) I söndags slappade jag i sängen t klockan 12.00?! så då va typ bara att gå upp och göra sig i ordning, och åka t jobbet för ett kvällspass. Igår jobbade jag 7-16, när jag kom hem bakade jag en äppelpaj innan jag somnade på soffan igen, alltså har jag bara jobbat och sovit dom sista dagarna!


Jag har fått en ny väska av sambon igen, mycket nöjd!
Tack så mycket :)


Idag är jag ledig så då blev d sovmorgon t 09.00... Gott!
Började dagen med att plocka ihop och få lite ordning här hemma, diskade, vattnade blommorna, satte igång diskmaskinen och tvättmaskinen, dammsög, osv... Vovvarna försökte dela på Lexies plats, så dom låg snällt och tittade på när jag yrade runt här :)
På eftermiddagen åkte jag och hälsade på min mormor en stund, va så länge sen jag varit hos henne :( Och när sambon slutade jobba klockan 16.00 åkte vi t Arvika och kollade lite, men köpte inget :)

Nu sitter jag här och trycker på datorn och väntar på kvällsmat, sambon står vid spisen och fixar hamburgare... Gott! Sen ska jag bädda ner mig på soffan, hoppas på att d går nått bra på tv:n, och njuta av resten av min lediga dag :) Alarmet ringer 05.00 t morgonen, då är d dax att jobba igen! Jag ska jobba nio dagar i rad nu, sen tar jag semester :)