Nu har jag börjat använda min nya telefon, eller jag bytte före helgen så jag har haft den några dagar nu, och jag är supernöjd!

I fredags va Xander med pappa och grejade, så då gick jag en promenad i det fina höstvädret, åt kyckling med curryris till lunch  (Rune äter helst inte varken ris eller kyckling) och åkte till Charlottenberg och shoppade lite. När jag kom hem hade jag en mycket nöjd och stolt Xander som berättade att han varit med och åkt "bärgarbil" och jobbat utan pappa! Så just nu är han bestämd med att han ska jobba med att köra bärgningsbil när han blir stor, men han måste ha med mamma för han kan inte allt själv ☺

Igår och idag har jag varit på utbildning med jobbet, inte superkul men helt ok! Jag blir faktiskt lite sugen på att läsa vidare till nått när jag är iväg så, men jag vet ju inte va jag vill bli? Eller jag känner väl att om jag ska utbilda mig och jobba med det, så behöver jag flytta och det vill jag inte, men det kommer inte funka med restid och dagis.

Idag följde Xander med pappa till banken här i Koppom efter dagis, det va Sparbanksdagen och brandbilarna kom på besök, så han och Madeleine hade faktiskt åkt brandbil ihop! Sen kom pappa/morfar på besök, jag är så himla glad att Xander tycker om morfar och Pia så mycket fast vi inte träffas så ofta. Morfar frågade när han skulle komma dit och sova, och han skulle nog gärna följt med redan ikväll ☺

Imorgon hämtar mamma Xander på dagis och sen ska han sova där, jag och Rune ska inte hitta på nått kul tillsamman för jag jobbar helgen, men Rune kan passa på att köra fyrhjuling eller nått sånt och jag får sovmorgon på lördag. Och Xander väntar på att ha myskväll med mormor, skönt att ligga på soffan där, han gör som han vill och mormor passar upp honom ☺

Jag känner verkligen att det är dax för en tid hos frissan, men jag vet inte när jag ska hinna det just nu? Jag funderar även på om jag kanske vill ha hårförlängning igen, jag vet inte, men jag vill iaf färga håret! Och nu känner jag mig inte alls på humör, ska gå och lägga mig och krama min lilla pojk så känns det bättre!

Go'natt!
/Louise
Förra veckan började jag fixa lite ute, jag flyttade ner sakerna från uteplatsen till verandan, men jag har inte bestämt mig om jag tycker det blev bra med spabadet där? Och jag har plockat in det mesta av Xanders leksaker, men vi har fortfarande massa skräp ute efter garagebygget, så en tur till tippen och storstädning på verandan behöver göras innan snön kommer! Xander kör "cross" och leker i grushögen, som Rune behöver få bort innan det blir vinter, men har han tur så är pappa lika snabb som vanligt och grushögen ligger kvar till våren oxå ☺

Jag åkte till Karlstad och shoppade lite en dag, skönt att åka själv, jag tittar på det jag vill, hur länge jag vill, och behöver inte vänta på någon ☺ Jag fick med några påsar från Xxl, Stadium, Lager 157, Toys'r'us och Polarn o pyret, så jag är mycket nöjd med min tur!

I torsdags hade Xander tid hos folktandvården, han öppnade munnen och tandhygienisten fick räkna alla tänder, så det gick jättebra. Men dom pratade lite om att sluta med nappen oxå, det tyckte inte Xander va så kul 😉 Men han har ju faktiskt slutat helt själv med att ta med den på dagis, och han har den inte när han leker, men det är det att sluta helt som är svårt?

Jag köpte mig nya höst/vinterskor, en parkas och färgade håret lite mörkare för några veckor sen, så nu är jag redo för hösten ☺

Jag längtar efter advent, så mysigt med alla ljus och julstämningen som blir! Och jag hoppas på mycket snö i år ☺ I fredags ringde mamma och berättade att hon hade vunnit en vinteroverall på Snövit, och jag fick åka in och välja vilken jag ville ha, så nu har Xander en Reimatec-overall och vi sparade 1499:-

Idag har vi lekt kiosk här hemma, mycket kul tyckte Xander och hade det varit riktiga pengar hade han tjänat mycket ☺ Ni behöver inte titta på väggen bakom, det är bara jag som börjat riva tapeter och hoppas på att Rune ska börja renovera! Men nu har han varit sjuk några dagar, han började känna i söndags att det krampade i bröstet, och eftersom han är "gubbe" och inte speciellt hälsosam så åkte han till akuten senare på kvällen när det inte gav sig, men proverna va bra och det är nog att han sträckt nån muskel runt hjärtat. Vila och inte anstränga sig med tunga lyft så skulle han bli pigg igen!

Min telefon har börjat krångla mer och mer nu, så idag fick jag en tidig julklapp av Rune ☺ Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!

/Louise
Idag började vi dagen klockan åtta med frukost framför tv:n och tittade på Rasmus på luffen, sen halvsov vi på soffan och tittade lite på Ronja Rövardotter och Nicolas dop resten av dagen innan jag skulle åka till jobbet. En mysig morgon med familjen ☺

Jag och Xander har varit ute och gått några promenader under veckan, men inte alls så mycket som jag vill, jag är så himla rädd för älgar! Jag köpte en ny vagn till Xander, och det blev en Thule urban glide som jag skrev att jag inte ville ha, men efter vi provat den igen och köpt den så är jag nöjd. Lätt och smidig att köra, mycket bra stötdämpning, många reflexer och Xander sitter bra, men åkpåsen passade inte så bra så vi använder fårskinn än så länge. Vi behöver lite mer lampor på vagnen och jag en pannlampa så vi syns i mörkret, sen är vi supernöjda! ☺ Och jag hoppas dom skjuter alla älgar under älgjakten nu!

Förra helgen va jag och Xander med mamma i Charlottenberg, inte ofta vi hittar på nått så ihop, så det va jättetrevligt!

Jag och Xander bakade en dag oxå, bullarna blev goda förutom att jag missade kanel, men Xander tyckte dom va jättegoda ☺ Brysselkexen åkte i soppåsen direkt!

Och nu är äntligen Runes garage färdigt, lite småsaker kvar att fixa med men färdigt så han har börjat använda det lite iaf, mycket bättre och snyggare än det som stod där före. Han och Xander hade nog kunnat va där hela tiden, men han måste fixa nån värme först, sen ser jag nog inte så mycket av dom ☺ Skönt tycker jag, för då kan Rune gå ut i garaget och greja när jag blir irriterad på han, idag är en sån dag som han gärna hade fått va i garaget! Det ligger fortfarande kvar en hög med grus på backen, Xander tycker ju självklart det är mycket roligare att leka där än i sandlådan, så nästa projekt för Rune är att renovera vardagsrummet och bygga en större sandlåda!

Nu ska jag sova, go'natt!

/Louise