Torsdag 29 Mars 2012

I natt har jag sovit gott hela natten, vaknade t strålande sol, och nu är jag ledig idag, fredag, lördag och söndag... D känns mycket bra :)


På tisdag kväll va sambon i Malmö på "jobbresa", så då passade jag och mamma på att ha pizza-myskväll :)


Köpte mig en supermjuk och snygg scarf på Konsum (?), mycket nöjd!


Igår kväll när sambon kom hem igen, åkte vi t Töcksfors och smygtittade på nya centret. Jag gillar verkligen att d finns två sportbutiker, SportShopen och Budget Sport! Så imorse åkte jag dit en snabbis och tittade lite, men hittade tråkigt nog ingen vårjacka där :(
Men va i Charlottenberg oxå en snabbis i eftermiddag, där hittade jag en billig jacka :) Den får fungera några veckor, sen hoppas jag på att sommarvärmen kommer!!


Idag är d min mammas födelsedag, grattis grattis t henne ♥
Där bjöds d på äppelkaka med vaniljsås, inte som mormors tårta, men gott ändå :)

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli färdig, sen ska jag packa ner d sista, innan jag bäddar ner mig i sängen. För klockan 07.00 (hoppas vi!) t morgonen tar jag med mig vovven, sambon och systemkameran och åker t hytta över helgen, ska bli så skönt att komma bort en helg! :)


Söndag 25 Mars 2012

Kvällspass på jobbet idag, d passade bra eftersom vi ställde fram klockan t sommartid i natt, skönt med sovmorgon då :)


Att d är jobbhelg, d spelar ingen roll när d är så strålande väder, då känns allt bra ändå! Så självklart har jag och mina solglasögon slappat i solstolen under helgen oxå :)


Igår kväll va vi i Norge med Beate och Kenneth, sen blev d slappiskväll hemma hos dom med norsk pizza... Gott :)

Idag har jag börjat betala räkningarna, men resten får vänta t imorgon när jag får lön! Sen åkte jag t Charlottenberg och letade efter en vårjacka, men hittade bara fina som inte fanns i min storlek. Så jag väntar t dom öppnar d nya centret i Töcksfors på torsdag, där öppnar d 2 nya sportbutiker, passar mig perfekt!

Sambon hade stekt våfflor t jag kom hem, våffeldagen idag ju. Så nu blir d våfflor och "Varg Veum" i sängen... Mys!



Torsdag 22 Mars 2012

När jag vaknade idag kändes d som jag började bli sjuk, slö, feber, öm i halsen och hosta! Men när jag äntligen gick ur sängen runt tolv (jag är faktiskt ledig idag!) och hade varit vaken en stund, så kändes d bättre igen förutom lite hosta :) Jag vet ju att om jag blir sjuk, så är d sambon och mamma som är skyldiga, så då borde dom passa upp mig oxå!


Klockan 14.00 hade jag tid på banken igen, jag har fixat ett nytt sparkonto som hade kommit. Så nu sparar jag både i en kapitalspar fond och på ett sparkonto... Vuxenpoäng t mig!

På jobbet håller vi på och lägger sommarschema, från 23 april t 9 september, så nu har jag försökt diffa lite på d. D är inte d enklaste!
Jag vet ju inte nu hur jag vill jobba under sommaren, d enda jag vet är att jag vill va ledig helgen v.27, och att jag har semester v.29-32 :)
Men d blir nog bra t slut...

Resten av dagen har jag gjort ingenting, har varit en ganska tråkig dag!


Tisdag 20 Mars 2012

Idag va d dax att jobba igen då, 7-16, sen blev d en promenad med Maria i d fina vädret... Duktiga oss!

D har varit riktigt skönt med en ledig helg, även om jag tycker d känns lite tråkigt att vi inte åkte bort någonstans. Men sambon blev sjuk och bilen trasig, så d va nog meningen jag skulle va hemma. Men jag är ändå så sugen på att åka bort en helg, så vi bara kan slappa, vila och göra absolut ingenting, d hade varit underbart! Men men...


Jag har iaf njutit av solen (när den har visat sig) under helgen. I söndags satt jag i solväggen hos Roger och Vivian och kollade när grabbarna tvättade min bil, kul att se på när andra grejar :) Synd bara att d knappt syns att den är nytvättad... Grus, grus, grus! Men idag så såg jag att "sopbilen" va ute i Årjäng, och "varning för gupp-skyltarna" har kommit fram efter vägarna, så nu är d vår på riktigt! :)

I natt sov jag inte alls bra, hade svårt att somna och kollade på klockan nästan hela tiden... Usch! Och när den visade 03.00 då blev jag nervös för att jag skulle försova mig, så då sov jag inte gott dom sista timmarna heller. Så i natt funderar jag på om jag ska bädda på soffan, och hoppas på att jag sover bättre där... Hmm?!

Jag har fixat ihop en potatisgratäng med falukorv som står i spisen, och nu sitter jag här och funderar på att ta en varm skön dusch och sen mysa ner mig på soffan. Jag väntar på att sambon ska komma hem, men som oftast tar d lite längre tid än han tänkt sig?! Men idag jobbar han ju faktiskt över, så då är d väl inte hans fel :)
Tur att jag tycker om honom så mycket ändå! ♥


Fredag 16 Mars 2012

Njuter av att ha semester fredag, lördag, söndag och måndag :)

När jag vaknade av alarmet 05.30 igår, hör jag hur sambon ligger bredvid och beklagar sig för att han är sjuk. Eller han va nog nästan död om han fick säga d själv, över 39° i feber?! Nu tycker jag faktiskt synd om honom, jobbigt att va sjuk :( Men ville inte lyssna på "stackars mig" så tidigt på morgonen, när man är stressad t jobbet!


Pannkakor med färska jordgubbar t lunch igår.... Mums!


Idag har vi varit en snabbis i Karlstad, köpte mig en snygg röd tröja på Stadium, snyggare färg i verkligheten. Har flera såna tröjor, mycket sköna och håller formen efter både tvättmaskin och torktumlare!


Köpte oss en mjukglass oxå... Mycket gott! Men mättande efter att jag fått i mig en pizza, dumt att man ska va så glad i mat :)


Nu ikväll har vi varit och hälsat på Roger och Vivian, där bjöds d på god tårta :)


Och både den stora och lilla vovven va inne, blir väldigt sugen på en sån liten :) Han är ju hur snäll och go som helst, och den skäller inte heller!


Den stora va oxå väldigt snäll, men så behändigt med en liten som jag bara kan ta under armen och gå :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, och imorgon blir d sovmorgon!




Tisdag 13 Mars 2012

Dåligt med uppdatering på slutet, men jag har ändå inte gjort så mycket mer än att jobba och sova!


I fredags va jag med Maria på gymmet igen, kändes riktigt gott även om jag inte gjorde nått :) Kanske dax att dra igång med lite träning igen?! Kändes ju riktigt bra när vi tränade förra våren :)

Lördag kväll och söndag slappade jag mest på soffan med god mat, film och telefon på ljudlös, sympati bakfull med sambon!

Idag vaknade jag t sol igen :)
Men har sovit oroligt i natt, eller har sovit oroligt dom sista veckorna, ligger och vrider och vänder på mig, vaknar med täcket upp och ner, eller kudden på golvet. Jag som vanligtvis ligger (skapligt) still?! Tror jag lägger mig för tidigt, nu blir d inte sängen före 22.00 mer!

Städade bilen invändigt på morgonen idag, duktiga mig! Skulle behöva tvättas utvändigt oxå (men d är ändå sambons jobb), men efter några dagar är den ju lika smutsig igen!
Känns verkligen att d är vår ute nu... Underbart :)
Så nu hoppas jag att d inte kommer mer snö förrän i december!


Städat fram min solstol oxå ♥ Kortet är sen förra våren, men såg ungefär likadant ut idag, förutom att jag har ny stol och nya solglasögon :)
Älskar att sitta i solen!

Nu har jag precis fixat så middagen står på spisen, potatis och värmlandskorv. Jag har jobbat kvällen och sambon jobbar t 23.00, så då blir d sen middag, men då har jag ju god mat i matlådan imorgon :)
Jag hade inte räknat med att värmlandskorven ska koka i 45 minuter, trodde d typ tog 20 minuter! Hmm...
Så nu fick jag helt plötsligt väldigt gott med tid att fixa naglarna, innan jag ska krypa ner i sängen!


Torsdag 8 Mars 2012


Jag har köpt mig en ny telefon, en iPhone 4, och jag är supernöjd!
Så nu har jag en Sony Ericsson Xperia Arc t salu... Köp köp köp :)


Igår kväll fixade jag i ordning bubbelbadet och jordgubbar t sambon kom hem... Mys!


Internationella Kvinnodagen och min lediga dag firar jag genom att göra ingenting, har slappat i sängen nästan hela dagen... Gott!
När sambon slutade klockan 16.00 åkte vi t hans syster som fyller 21 år idag, så där bjöds d på god tårta... Grattis Grattis t Beate :)

Ikväll har jag lagt in lite annonser på Tradera och Blocket, nu ska jag sälja eller kasta allt jag inte använder, jag har för mycket grejer överallt!

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen igen, alarmet ringer 05.00!


Torsdag 1 Mars 2012

Fortfarande strålande vårväder, och 1 Mars idag, så nu är d vår på riktigt... Så skönt!

Igår hade vi en mycket bra och intressant munvårdsutbildning på jobbet! Enda som va lite tråkigt va att den va mellan 10-12, och jag skulle inte jobba förrän klockan 16. Men d blev en tur på Second handen (köpte mig en scarf för 20 kr, helt ny med prislappen kvar, d är fynd d!), en promenad i solen och en skinksallad från City i pausen... Mums!

Min önskelista våren 2012 :)
(Tryck på bilderna för att komma t dom olika nätbutikerna)

Fila-skor = Vill ha! Jag hade ett par blå Fila-skor när jag va yngre, och va jag kommer ihåg, så va dom super sköna att gå i :)


Kosedress... Vet inte om jag vill ha just den här, men snygg är den!
Men d finns ju så många att välja på, vill iaf ha en nya att mysa i under sommaren :)


Baggyjeans från Bloomings!


Snygga solglasögon från Tradera! Men dom har sambon redan köpt t mig ♥, så när jag kom hem idag hade jag fått ett paket på posten!


Nya parfymen från Escada, "Rockin Rio", doftar sommarfräscht!

Nu ska jag steka några pannkakor t kvällsmat, sen en snabb dusch innan d blir sängen igen!