Torsdag 27 Mars 2014
 
Nu är d dax att lägga schema på jobbet igen, vi ska lägga från 28 april t 19 oktober, så jag började med d igår. Men d är inte så enkelt att få ihop kväll- och helgjobb med dagistider, tänk va bra d hade varit med ett kvällsöppet dagis ibland. D måste ju va nån mer än jag som vill ha d?
D blir mycket planering för att få ihop d! Och eftersom sambon pendlar t Norge och jobbar nu, har jour i brandkåren var 4:e vecka och ska skruva på bilar åt folk som inte kan nått själva,
så är d inte ofta vi får en ledig dag i ihop!
 
Jag känner för att åka bort en natt, sova på hotell, bada bubbelpool, ta en cider, sova länge, äta go' frukost och gå på stan. Hade jag haft lite extra pengar och barnvakt, så hade jag åkt t Karlstad imorgon! Jag hade gärna åkt t Örebro lr Göteborg oxå, men Karlstad är helt ok för mig :)
 
Vi har ju min mamma som alltid ställer upp som barnvakt, men d känns som hon redan har hjälpt oss så mycket nu. Hon hade honom när han hade öroninflammation och när han hade vinterkräksjukan, så vi inte behövde va hemma från jobbet, och hon har honom när jag och sambon jobbar kvällen samtidigt! Så igår hade Xander mysdag hos mormor,
han slappade och läste Biltema-katalogen i sin nya Vossatassar Hoppedress :)
 
Idag har jag och Xander sovit, myst, lekt och busat hela dagen, en superbra dag!
 
Go'natt!
 
 
Måndag 24 Mars 2014
 
D känns som jag aldrig har tid att blogga, så nu är d två månader sen jag skrev sist!
 
Jag orkar inte skriva om allt vi gjort sen sist, men jag har börjat träna lite, lr iaf simma och gå promenader. D känns mycket bra! Förra söndagen så följde till och med sambon med på en promenad, d händer inte speciellt ofta! Vi gick t Beted och gick "järnvägen" tebax, så då passade vi på att titta på den nya grillplatsen dom byggt i skogen nedanför oss, d va jättefint :)
 
Den 9 mars va vi på dop för Sofie, Xanders kusin.
Allt gick perfekt, Sofie va jättefin, god mat och tårta, och trevligt sällskap! 
 
Samma helg passade vi Timo, Xander va superglad för att ha sin kompis här igen :)
 
För tre veckor sen hade jag och Xander vinterkräksjukan, d va inte kul, usch för att va sjuk!
Så när sambon jobbade va vi hos mamma, som passade upp oss med d mesta :)
 
Igår hade vi besök av pappa och Pia, mycket trevligt tyckte både jag och Xander :)
 
Sen va vi hos Beate, Kenneth och Sofie en snabbsväng, Majken va där oxå,
så Xander hade inte tänkt följa med oss hem!
 
Onkel Odd-Arne och tante Guri va här under helgen med, så i lördags bjöd dom oss på mycket god mat, kalvstek med potatisgratäng! Och Xander gör som onkel gör, sitter på en "stubbe" :)
 
I fredags va vi på Barnmässan i Karlstad, Xander träffade Spöket Laban, Bananer i pyjamas, Lucky Luke, Långa farbrorn och lilla Anna, mfl. Oxå va han med på Flammys brandskola, och fick tatuering och brandhjälm! Och jag fick med mig några Goodiebags hem, med massa roliga reklamprylar och tidningar :) Sambon va med han oxå, men tyckte nog inte d va lika kul som mig!
På vägen hem från Karlstad åkte vi inom sambons pappa och med familj, Xander tyckte d va kul att träffa farfar :) Och vi oxå såklart, d är inte så ofta vi är där och hälsar på, men d är inte ofta dom är här heller, så då får vi passa på när vi är i närheten!
 
Xander har hjälpt pappa att köra in ved!
 
Xander va och hälsade på pappa i garaget förra veckan, d va kul, och svart blev han!
 
Jag har sytt nya sängkläder t liten, d va jättemjukt och gott tyg!
D är rosa, men Xander gillar d :)
 
Nu orkar jag inte skriva mer idag, men nu hoppas jag att jag ska bli bättre på att uppdatera!
Idag när jag har varit på jobbet, så har min mamma varit här och städat huset åt oss,
så idag va d extra gott att komma hem! Liten ligger och sover, sambon sitter i soffan och äter kakor, jag ska snart göra lasagne så liten och stor får matlådor :)