Helg igen...

0kommentarer

Fredag 2 September 2011

Dåligt med uppdatering under veckan, men d känns som d enda jag gör, är att jobba och sova! Jobbat dagpass hela veckan, så iaf två kvällar har jag somnat klockan nio. Jag som brukar somna tidigast tolv, men d är ju skönt att vakna pigg på morgonen, och före alarmet ringer :)

Nu är d höst, och d känns faktiskt skönt! Lite tråkigt med allt regn, men dagarna med sol är ju underbara och perfekta för promenader :)

Men har iaf gjort något mer än att jobba och sova under veckan...


Va nere hos mormor en kväll, och fick några burkar till med äppelmos, så nu blir d havregrynsgröt t frukost. Äter bara havregrynsgröt med äppelmos, och självklart är d ju godast med hemlagat :)


Eftersom mina arbetsskor gick sönder, så har jag äntligen fått mig nya.
D blev ett par Scholl, och dom är super sköna att gå i, alldeles lagom mjuka :) Hade lite beslutsångest mellan Scholl eller Joya (uppföljaren t Mbt), men Joya va alldeles för mjuka för mig!


Igår provade jag dom nya arbetskläderna vi ska få på jobbet. Va väldigt negativ t utseendet på kläderna, när jag såg dom på bilder på Intranätet. Men tyckte inte alls dom va så hemska när jag såg dom igår, dom va faktiskt ganska snygga :) D blir t-shirt/piké-tröja med förkläde eller väst till, i färgerna Carema-grön och vit. Är fortfarande lite negativ till att d blir lager på lager, finns ju inga fickor på t-shirt/pike-tröjorna, så känns som man måste ha ett förkläder eller väst t (iaf jag, som är expert på att stoppa massa saker i fickorna). Och gillar inte att d är tajta modeller, men d är kanske för att vi har så rymliga tröjor nu. Och tycker d är lite trista färger, iaf när vi är vana att ha alla möjliga färger nu. Men tycker ändå dom va snygga, så jag blir nog mer positiv, bara vi fått dom och jag blivit van att använda dom :)


Igår kväll va jag och sambon i Charlottenberg en tur, d va massa rea, och rea är kul! Så jag fick en ny tröja, en mascara, tre trosor och två par strumpor, som han betalade :) Strumporna va mjuka och sköna, så d ska d köpas fler par!


Köpte mig ett årskort på simhallen i Årjäng idag, för mina friskvårdscheckar, så nu är d dax att börja simma!
Och jag har faktiskt 150 kr kvar att spendera oxå, innan början av oktober. Men va jag ska göra för dom, d vet jag inte?

Nu ska jag bädda ner mig på soffan och se på tv en stund, innan d är dax att sova. Alarmet ringer 05.00 för ännu en jobbhelg!


Kommentera

Publiceras ej