Rulltårta
0kommentarer
Lättlagat och snabbt :)
3 Ägg
1 1/2 dl Socker
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
1 msk Vatten
Fyllning:
ca 2 dl Äppelmos eller Sylt.
Sätt ugnen på 250°.
Klä en plåt med bakplåtspapper.


Vispa ägg och socker pösigt.

Blanda vetemjöl och bakpulver, och rör försiktigt ner d i smeten tillsammans med vatten.

Häll smeten på plåten och bred ut.
Grädda mitt i ugnen i ca 5 min.

Lägg ett bakplåtspapper på bänken, och strö över socker.




Strö socker över rulltårtan när den gräddats färdigt, vänd över på bakplåtspappret du har lagt på bänken.
Dra av pappret, och bred på moset/sylten.

Och rulla ihop med en gång.
Låt svalna innan du skär upp den.

Färdigt =)
3 Ägg
1 1/2 dl Socker
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
1 msk Vatten
Fyllning:
ca 2 dl Äppelmos eller Sylt.
Sätt ugnen på 250°.
Klä en plåt med bakplåtspapper.


Vispa ägg och socker pösigt.

Blanda vetemjöl och bakpulver, och rör försiktigt ner d i smeten tillsammans med vatten.

Häll smeten på plåten och bred ut.
Grädda mitt i ugnen i ca 5 min.

Lägg ett bakplåtspapper på bänken, och strö över socker.




Strö socker över rulltårtan när den gräddats färdigt, vänd över på bakplåtspappret du har lagt på bänken.
Dra av pappret, och bred på moset/sylten.

Och rulla ihop med en gång.
Låt svalna innan du skär upp den.

Färdigt =)
Kommentera