Fisk med stuvad spenat

0kommentarer

Panerad fisk med stuvad spenat :)

400 g fryst Fisk tex. Torskfilé, Rödspätta, osv.
100 g färsk Spenat
2 1/2 dl Vispgrädde
2 dl Turkisk Yoghurt

Ägg
Krossat Linfrö
Salt
Peppar
Smör



Skär den halv tinade fisken i bitar.




Vispa äggen i en djup tallrik med lite salt och peppar, och häll upp linfröna på en tallrik.
Vänd fisk bitarna i äggsmeten, och sen i linfröna.
Och stek i rikligt med smör! På medelstark värme, i ca 4-5 minuter.



Hacka spenaten, smält lite smör i en gryta, och rör i spenaten. Häll i grädde och yoghurt, koka upp, och låt småkoka tills det tjocknar (ca 10 minuter). Krydda efter smak!



Färdigt =)

Kommentera

Publiceras ej